Bel ons:
06-­12178867

Hoogwerkers en verreikers

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparatiewerkzaamheden van hoogwerkers en verreikers. Ook voor het huren van hoogwerkers en verreikers kunt u bij ons terecht.

Wij zijn niet merkgebonden zodat wij een brede kennis en eerlijk advies hebben over uw hoogwerker of verreiker. Enkele merken waar wij veel aan werken zijn Manitou, JCB, Merlo, Genie, JLG en Aichi.

Wij beschikken over diagnose software om diagnose te stellen aan hoogwerkers, ook hebben wij Jaltest diagnose apparatuur voor het zoeken van storingen bij o.a. verreikers en tractoren. Hiermee kunnen we storingen zoeken en instellingen aanpassen. 

In combinatie met het keuren van hoogwerkers hebben wij veel specialistische kennis in huis. Ook zijn wij gecertificeerd voor het keuren van verreikers ingericht met lepels en ingericht als hijskraan.
Wij kunnen storingen snel en terplaatse oplossen. Ook regulier onderhoud doen wij terplaatse of in onze goed uitgeruste werkplaats. 

Op deze website bij huidig aanbod staan de machines welke wij per direct beschikbaar hebben voor verhuur en verkoop. Geef u specifiek wensen door dan kunnen wij samen zoeken naar de beste machines voor u, wij leveren ook nieuwe hoogwerkers van alle merken.

Vinken Mechanisatie Asten
Vinken Mechanisatie Asten